asiyeakyol32 Kızlar bebeğim 4 buçuk aylık etrafimdan duyumlara göre bu aydaki çocuklar geceleri 1 kere uyanir diyolar benim oğlum gece en 3 kere uyaniyo uyku düzeni oluşturamadik böyle olup uykuya alıştıran varmı
yigitinannesi10 asiyeakyol32 maalesef bende 6 buçuk aydan sesleniyorum yarım saat 45 dk en fazla saat başı emmeye kalkıyo ve ben 3 aydır bunun önüne geçemiyorum 3 ay önce uyansa bile emziğini verip geri uyutuyodum şimdi emzik de tutmuyo uykuya dalması o kadar zorlaştı ki ve tabi benim hayatım da zorlaştı geçecek böyle böyle büyüyüp gidecek diyolar bekliyorum 🤦🏻♀️😩 dün gece saat 2 ile 5 arası 5 defa uyandı desem ne kadar zorlandığımı tahmin edebilirsin sanırım seninki yine iyi 3 defa uyanıyormuş güzel günlerin tadını çıkar 😍❤️
saralarbaby Dört ay 4 günden selamlar çıldırma seansı şu an yükleniyor, uyandı sebepsiz yere bütün kurallarımi kendim çiğnemek zorunda kaldım mesela şu an ayakata sallıyorum nasıl bir ataksa sinirlerim alt üst
asiyeakyol32 saralarbaby ben de o büyük konusanlardanim asla ayakta sallamam diyordum 1 aydır ayakta sallıyorum anca uyuyor