YorgunEbeviyen Hanımlar sizde çoçuklarınza çok oyuncak alırmısnız bizimki artık odaya sığmıyor 😃😃gelsin bakalım oyuncak fotoları
ikiaslanannesi YorgunEbeviyen valla ben artık canıma tak etti birkac tane bıraktım diğerlerini hepsını kaldırdım yüksege . Boyle uzun zaman geçsin bir iki cıkarır gosteririm yoksa oyuncak topla topla yetoooo yani
Unicorn67 YorgunEbeviyen 🤚 fotoğraflara sığmaz oturma odasının bir kısmı oyuncak dolabının ve oyuncakların yerlerde dahil odası desen dolu artık bazılarını yataklarin arkasına kaldırdım koltuğun arkasına kaldırdım almiycam diyorum kendisi artık özel oyuncaklar istemeye başladı mecbur alıyorum anne yüreğim dayanmiyor ama ne yapacağım bende bilmiyorum 🤣 3+1 ev heryerden oyuncak topluyorum banyoda dahil birde oynasa keske
Pamukhanim_ YorgunEbeviyen kitabı çok oyuncağı sesli oyuncakları var sadece oynamadık larını dağıttım başka çocuklara çıngıraklarını falan
Aklimideliricem Uff bizim de çok ya 2 çocuk var anne tarafının da baba tarafının da tek torunları önüne gelen oyuncakla geliyo😂 büyük bi koli kaldırdım oda hala oyuncak dolu bi oyuncak dolabı alıp kırık bozuk olanları atıp toparlamam lazım skksjfj
momas YorgunEbeviyen ayının geçtiği oyuncakları sattm mesela aktivite masası ve yürüme arkadaşı şimdi tamir seti var hayvanları bulma puzzle’ı var bir de arabaları var en çok onlarla oynuyor çekmeceli oyuncak dolaplardan aldım dört tane çekmecesi var bütün oyuncaklarını toparlıyor Biz doğmadan ona oyuncakları almıştık Migrosta indirim vardı %50 mesela doktor seti almıştık sonra Fisher price‘ın tableti var alfabeleri basınca ona göre sesler çıkarıyor mesela M maymun gibi onunla da çok seviyor oynamayı yani bütün oyuncaklarını bir anda çıkarmıyorum diğerlerinden baktım çok sıkıldı o zaman yeni oyuncak çıkarıyorum Bir de cırtlı kitapları var onları da çok seviyor