Merhabalar bu ameliyatı soran merak eden cok kişi var tecrübemi paylaşmak istiyorum. İst/ Pendik egitim araştırma hastanesinde mart ayında sıraya girmiştim 8 ay sonra bana dönüş yaptılar çarşamba günü tüplerimi aldırdım. Ben bağlatmak için gitmiştim aslında ama doktor tüpleri aldırmak daha garanti dedi. Birde Rahim kanserine yakalanma riskini azaltıyormus ailede de cok sayıda kanser öyküsü olunca alalım dedim. Ameliyatım yaklaşık 1 saat sürdü geceden yatıs yaptım narkoz verdiler tam bayılttılar yani. iyi geçti uyanınca narkoz etkisi ile hafif bi sersemlik vardı ağrım vardı agrı kesici verdiler. İçten , göbek deliğimde ve sag ve sol kasıklarda küçük dikişlerim var . Dikişler eriyen dikişlerden kendisi düşecek yani ben sadece batikon ile hafif pansuman yapıyorum enfeksiyon kapmaması için. Suan 3. Günüm agrım yok herhangi bir sorunum yok 1 hafta sonrasına poliklinik e gelmemi istediler kontrol için cinsellik olarak içten de Dikişler olduğu için doktor 3 4 hafta ara verilmesini istedi. Suan da aklıma gelen bunlar sorusu olan varsa seve seve cevaplarım 🌹