miniksincabim Kızlar kaşlarım çok seyrek ve dağınık aldığımda daha kalın duruyor şekil verilmiş olduğu için kimi sarımsak sür dedi kimileri başka yöntem kaşların gurleşmesi için yaptığınız ve etkisini gördüğünüz oldu mu?
sareceymer miniksincabim valla benimde kaşlar seyrek baya ama benim değil de erkek yeğenimin uyguladıpı yöntemi diyeyim size Hindistan cevizi yağı mükemmel bşrley o incecik alınıp mahvolan kaşlarının nasıl gürleştiğine şahidim sizde deneyin ben biraz boşluyorum böyle şeyleri belki denesem fayda görürdüm
Ogulluana miniksincabim evet gece yatmadan her gün düzenli kullan ama hemen mucize bekleme zaman alıyor
UykuPerisi_ sareceymer ay merak ettim nasıl oluyor normal Hindistan cevizi yağını alıp sürüyoruz dimi dökme falan olmasın :(
miniksincabim sareceymer her gece mi sürüyor acaba hazır evde hindistan cevizi yağı varken başliyim teşekkür ederim ⭐
1tosbikinannesiyim sareceymer bir kere alınıp mahvolduysa zaten istemese de geri çıkacaktır malum genç ve hormonlar çalışıyor o dönemler önemli olan küsen kaş mı çıktı 🫣
sareceymer UykuPerisi_ yok yok dökmez aksine besler kulak çöpüyle alın sürün inşallah fayda görürsünüz şöyle teninize temas ettire ettire
ollaluna7 miniksincabim sarımsak çok etkili ucundan biraz kesip sabah akşam sürünce 10 günde farketmeye başlıyor vazelin için de etkili diyorlar ama denemedim
sareceymer miniksincabim valla sık sık kullandı bildiğim inanın o Adile naşit kaşlar düzeldi kalın eski haline döndü size demişken bende başlayayım yarın belki benimde çoğalır😅
cnsu77 miniksincabim badem yağı ve zeytinyağı karıştırıp sür inanılmaz iyi geliyor lisedeyken arkadaşım yapmıştı kaşları kirpikleri hiç yoktu çok güzel uzamıştı
miniksincabim cnsu77 badem yağını ilk defa sizden duydum teşekkür ederim 🫠 inşallah benimde kaş kirpik gür olur
cnsu77 miniksincabim aa çok şaşırdım ilk defa benden duymanıza ama deneyin mutlaka faydasını görürsünüz zeytinyağı bal karışımı da çok iyi geliyor ben onu maske yapıp yüzüme sürüyordum düzenli bi şekilde yüzümde inanılmaz kıllanma yaptı hemen bıraktım 🤦🏻♀️🌸