eddm Kızlar hangisi yürümesini hızlandırır, örümceği aldık ama parmak ucu meselesi var birde doktor asla bindirme dedi. Yürüteç mi alsam ne yapsam ben yürütüyorum ama çokta yapamıyorum belim ağrıyor.
etuerk eddm çocuğunuz öncelikle kendisi basıyor mu önemli olan bu bizim fizyoterapistimiz kesinlikle çocuk kendisi basmadan siz zorlamayın omurgasına zarar verirsiniz demişti zaten doktorunuz da yürüteç önermemiş biz yürüme arkadaşı aldık kendisi tutuyordu kalkmaya çalışıyordu zamanla kendi kendine onla destek alarak yürüdü
damlaozzz eddm benim oğlum basmaya başlayınca yürüme arkadaşı aldım o kadar yararını gördükki yürümesini hızlandırdı
eddm etuerk onların hepsini yapıyor zaten 10 aylığız ben destek amaçlı olsun diye düşündüm de o zaman hiç gerek görmeyip kendi yürüyorsa yürüsün mü yapayım.
etuerk eddm yani benim oğlum yürüme arkadaşını kullandı evet ama çokta aman aman gerek yokmuş genelde sağa sola tutunarak kalkmayı koltuk kenarında yürümeyi tercih etti. Bu arada 14 ayına bir gün varken ilk adımlarını attı