goktugneslihan Merhaba. Bebeğim 9 ay 20 günlük. Mamaya alıştırmaya çalışıyorum ama bir türlü içmiyor. Biberon kaynaklı olabileceğini düşünüp biberon değiştirdim. Yine olmadı. Sanıyorum ki mamayı beğenmedi. Hipp 2 organik combiotic almıştım doktor tavsiyesiyle ama sevemedik. Sizin önerdiğiniz bir mama var mı acaba ? Birde bu mamaların denemek amacıyla küçük porsiyon paketleri var mı acaba ? Hep büyük boy mu satılıyor ?
serpoo goktugneslihan biberonun emzik numarası kaç ? Her bebek her mamyı yemez, deneyerk bulmanz gerekiyo en küçük ambalajı 250-300 gr. Bu zamana kadr sadece anne sütü aldıysa mamaya alışmasıda bir süreç
egemir2024 goktugneslihan Hipp organik kullanıyorum kilo alımı çok güzel arada dönüşümlü olarak Sma da kullanıyorum ikisinide içiyor e bebekte Hipp organik mama üzerince ağaç resmi olan paketli olanı kullanıyorum bi sıkıntı yaşamadık
Mammamiaa_ goktugneslihan Sma comfort içiyor kızım optipro da alabilirsiniz. Biberonda Lamsinoh çok güzel L alabilirsiniz onu da
goktugneslihan serpoo lansinoh L beden aldım. 6ay+ Evet anne sütü aldı sadece. Ek gıda da çok yemiyor. İşte olduğum süreçte mama ile takviyeleyelim istiyorum ya da gece uyandığında enzirmek istemediğim için mama vermek istiyorum. Ama henüz bu yönde ilerleyemedikk
serpoo goktugneslihan bunların herbiri ayrı birer süreç biraz sabırlı olmanız lazım. Ek gıda da günlük 3 öğün gibi ama tadımlk ilerler öyle doymasını vs beklemeyin. Azıcık sabırla hepsini halleder yoluna koyarsınız.
adenveben Doğduğundan beri Hipp organic combiotic kullanıyordum yaklaşık 5 aya kadar kullandım. Bi sıkıntı yaşamadım. Ama snra kilo alımı yavaşladı. Sağlık ocağındaki ebemiz mamayı değiştir belki yaramıyordur dedi. Araştırmalarım sonucu Golden Goat denedim ve sevdik çok şükür kilo alımı da iyi. Fiyatı biraz pahalı ama içeriğimde temiz.
goktugneslihan adenveben kokusu çok kötü değil mi hipp in 🥲 Ölü balık gibi kokuyor. İçiremiyorum bizimkine :(