gaamzexx1 Kızlar merhaba aranızda bebişler için kehribar kolye kullanan var mı varsa kaç aylıkken kullanmaya başladınız kızım 1 aylık ne zaman takmaya başlamalıyım hem kolyesi hem bilekliği var fikir verir misiniz 🌸🙏🏻
ilay-mom gaamzexx1 geçen gün gördüm doktora faydası var mı diye sormuşlar hiçbir faydası yok demişti ve kopma ihtimali de olabilir cok tehlikeli
beybitolat gaamzexx1 diş döneminden beri kullanıyoruz 5 aylık falandı sanırım aldığımızda. Diyarbakırdan getirttirdik hatta. Şuan 10 aylık ve boynunda hiç çıkarmadık oda ellemiyo zaten. Diş dönemimiz çok zor geçmişti ama hiç salyalanma olmamıştı. Kolyeden mi değil mi bilmiyorum artık
blueberryyy__ gaamzexx1 5 aylıktan beri takıyor. Onun etkisi midir bilmiyorum ama bizim diş dönemimiz hafif geçiyor şuan 10 aylık hiç çıkarmadım
sariniz13 gaamzexx1 16 aylığız doğduğundan beri var ama ben şu son 5 aydır falan sürekli kullanıyorum ama her uykusunda çıkarıyorum uyandığında tekrar takıyorum bi faydasını gördüm diyemem sürekli takmadığım için
gaamzexx1 ilay-mom çevremde kullananlarda faydasını gördüklerini söyleyince bende kullanmak istedim açıkçası
beybitolat gizematadeniz hiç çıkarmıyorum canım. Ama öncesinde öylesine bi kehribar almıştık gün içinde takıyoduk uyurken emziğine bağlıyodum o zamanda 2-3 aylıktı. Ama o sahte kehribardı trendyoldan almıştım
gizematadeniz beybitolat ben almanyadan almistim gercek kehribar. Ama korkuyorum uyurken cikartiyorum
gaamzexx1 blueberryyy__ diş döneminden önce de kullanılıyor diye biliyorum gaz içinde iyi geliyormuş ama
blueberryyy__ gaamzexx1 bize hediye gelmişti o zamana kadar bende bilmiyordum etkisini falan ama doğrudur çünkü ağrı hafifletiyor bence
gaamzexx1 sariniz13 boynuna takıyorum ama büyük geliyor biraz o yüzden sordum erken mi davranıyorum diye
blueberryyy__ gaamzexx1 bir takıcı falan halleder belki ben öyle yaptım büyüktü aynı sizinki gibi dolanır diye korktum tanıdık bir takıcı yapıverdi
suhedaaaaa gaamzexx1 Ben görüntü olarak beğendiğim için aldım ama kullanmıyorum bile. Bir yere giderken süs diye taktığım oldu veya fotoğraflık takardım o kadar. Ayrıca doktorumuzda bende bebeklere yakıştırıyorum ama takmayın kopup yutabilir demişti.