leyligul Kızlar kızım 11 aylık orta kulak iltihabı olmuş dedi doktor antibiyotik yazdı ama antibiyotiksiz geçmez mi ya nasıl geçer bana biraz yardımcı olur musunuz kaç gündür perişanım
gizememre leyligul kulak enfeksiyonu kolay bir şey değil hele de 11 aylık bir bebek için hiç değil doktor antibiyotiksiz geçse vermezdi zaten
leyligul gizememre Farkındayım ama kendi doktoruna götüremedim şehırdışında olduğum için evde ne yapabilirim ayrı olarak onu sormak istedim sonuö olarak geçiren insanlar vardır aramızda belki bir yöntemle daha kolay atlatmışlardır diye sormak istedim
Seyma2534 leyligul ay ben geçen ramazanda orta kulak iltihapla olmuştum bu yaşımda mahvolmuştum çok ağrılı bişey kıyamam bebişe ben 2 kutu antibiyotikle geçiremedim 8 tane iğneyle geçmişti kulağa su kaçmasın dikkat edin inşallah biran önde geçer
deniz255 leyligul ya kulak enfeksiyonu için evde yapılacak bir şey yok maalesef. Antibiyotiksiz geçmiyor asla ve doktor kontrole istiyor genelde 5-6 gün sonra. Bazen antibiyotik bile etki etmiyo çok sıkıntılı bi enfeksiyon
leyligul talhamamy kayınvalidem eşimi bu konuda biraz doldurmuş Benide korkutuyorlar işte yok böbrekleri zarar görürmüş bağırsakları kötüye gidermiş gibi şeyler cahilde değişim ama insan çocuğu olunca da hassas oluyor
leyligul talhamamy Vede ilk doğduğu zamanlar götürdüğüm doktorda hastalanmıştı bir kere antibiyotik kullanmasını çok istemiyorum işte vitamin gibi şeyler bol emzirme dedi ordan da işte şüphe duydum
talhamamy leyligul o zaman çok küçüktü ondan demiştir muhtemelen. Orta kulak iltihapı çok tehlikeli bişey aslında geçmez ilerlerse daha kötü sonuçlara yol açabilir
beybitolat leyligul biz küçükken annem kulağımız ağrıdığında havlu ısıtığ kulağımıza koyuyodu ağrısını alır diye ama orta kulak iltihabına iyi gelir mi bilmiyorum 🤷♀️
_YanakReisinAnnesii leyligul 1-2 ay önce oğlum da geçirdi,derdini anlatabilecek yaşta olduğundan birkaç gün kulağının çok ağrıdığını söyledi. Çocuk doktoru ağızdan antibiyotik ve 2 farklı kulak damlası yazdı kullanmaya başladıktan sonra baya rahatladı.
eminegzel leyligul kızım 8 aylık dışarı çıkan soğukta kalan bir bebek değil yani havalar soğudu diye çok dikkat ediyorum evde iyi çok sıcak veya çok sıcak değil anlamadım kızım da orta kulak iltihabı oldu şuan antibiyotik kullanıyoruz aynı anda diş çıkardı baya zor durumdayız kullanıyorum artık napayım
leyligul eminegzel Bende dikkat ederim bizde diş çıkarıyoruz bir yandan üstlerin yanındaki dişler kimiside o diller zor çıkar onlar yapıyor diyor