arzuapo Şimdi bu TOKİ çıksa yapılı bir halde mi verecekler yoksa daha yapacaklar mı yapsa da ne zaman yapılır kim bilir + bide çıksa bile olmayan eve mi ön ödeme mi yapicaz
zeynep865 arzuapo yani min 2 yıl bence 3 yıl sürer. Olmayan eve ön ödeme mi yapacağız ne demek ev tamam olsa zaten hepsini ödemeniz lazım olur mantıken 😂 Hangi kampanya için soruyorsunuz tüm kampanyalarda şartlar farklı
arzuapo zeynep865 başvuru falan da ben evlerin yapılı olduğunu sandım şimdi bize çıksa daha tokii yapılmamış 240 bin örnek veriyorum ödeme yapcaz ev ne zaman hazır olur kim bilir onu anlayamadım bide evi yapsalar ön ödeme isteseler o daha mantıklı geliyor bana
biranneminik arzuapo bide evi yapsalar ön ödeme isteseler o daha mantıklı geliyor bana Devlet o parayı kullanacak o zamana kadar o yüzden yaş yere yatmaz çünkü
nisven 2 yıldı galiba teslim süresi sonuçlar belli oldu falan derken 3 yılı bulur rahat aylık ödeme teslimden itibaren başlıyor diye biliyorum
Alya-Sena @arzuapo suan başvurusu devam eden toki de diyelim ev çıktı size ev fiyatının yüzde 10 unu peşinat olarak hemde sözleşme imzaladıkdan sonra aylık ödemeler başlıyor yani kira da iseniz hem kira ödeyeceksiniz hem tokinin taksitlerini