leyla17 ozkan19o bol su içmeye özen gösterdim. Bir de bu aralar trendyoldan bulduğum holivia anne çayını içiyorum düzenli sütüme aşırı iyi geldi
annelife ozkan19o Boza müthiş süt artırıyor tam mevsimiyken yemeni tavsiye ederim. Kahvaltı öncesi ve gece uyumadan önce içerdim. Eğer gaz sorunu yoksa yeşil mercimek bulgur ve kuru soğan üçlüsünü yediğim günlerde bebeğim göğsümdeki sütleri bitiremiyordu harika süt yapıyor.
zehrababy ozkan19o keşkek yapabiliyorsanız keşkek inanılmaz süt arttırıyor Yulaf ve bol süt ile sütüm maşallah çoktu
ozkan19o monica50 kaç dk sağım yaptınız bir de bebeğim 1 saatte bir emiyor göğsüm tam dolmuyor böyle sağım yaparsam çocuk beslenir mi
berengunes monica50 bebek emdikten sonra sağınca göğüsler çok geç doluyor o zaman kızım ağlıyor ısırıyor gelmiyor diye. Sağmadan nasıl artar
monica50 ozkan19o bebeği doyurduktan sonra 20-30 dk sağım yaparsan bir hafta içinde inanılmaz arttırırsın
rirrii Herkeste her şey aynı etkiyi yaratmıyor ama bana helva çok iyi geliyor dolduruyor göğüsleri E bebekteki içeceklerden kullanıyorum haftada 3 4 kere içiyorum bir de bestlak kullanıyorum ama bunları düzenli yapmıyorum ara ara
monica50 berengunes sağmadan bestlak damla, solgar hap kullanabilirsiniz. dereotu maydonoz vs yeşillikler tüketebilirsiniz. ama ilaçlara vücut alışıyor bir yerden sonra artmıyor, yiyecekler de tükettiğin sürece işe yarıyor günübirlik
berengunes monica50 bu emzirme işi beni çok yoruyor kızım memeye çok istekli ama emdikten en fazla 5-6 dk sonra emiyor emiyor yutkunmuyor gelmiyor diye kızıyor aslında kilo alımı iyi ama akşama doğru yorgunluktan göğüslerim hamur gibi oluyor emsede gelmiyor mecbur mama destekliyorum neden böyle oluyor bilmiyorum beslenmemde çok çeşitli tek tip beslenmiyorum ilk çocuğım da da çok olmadı
monica50 berengunes benim oğlum doğdu doğalı emmiyor bir türlü meme aldıramadım 6 ay oldu sağıyorum gece gündüz. inan emzirmek bin kat daha iyidir o kadar zor ki
zehrababy annelife annem yapmıştı bana keşkek. Yediğim gece üstümü değiştirip durmuştum sütler taşıyordu