derun Kızlar bebeğim 5 aylık cicibebe yedirdim ve kakasının rengi ertesi gün yeşil oldu bir sorun olur mu sizce
tugba0634 derun ya üşütmüştür yada emziriyorsanız sadece ön sütü almıştır cici bebeden olduğunu sanmıyorum
derun tugba0634 anne sütü içmedi zaten doğduğundan beridir mecburen mama verdik ama ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum üşüttüğünü de sanmıyorum çünkü hareketlerinden huzursuz olsaydı falan anlardım yani
derun alpaslanmom_ ek gıdaya geçmemize çok bir şey kalmadı çünkü çevremdekiler de katı olmadığı sürece yedirebilirsin dedi tadımlık verdim zaten en fazla bir yemek kaşığı kadardı ve sulu bir çorba kıvamındaydı
derun alpaslanmom_ bir tek cicibebeden değil acaba Demir damlasına başladığımız için de yapmış olabilir mi diye de düşünüyorum
alpaslanmom_ derun cici bebe bir tane ben bile yesem şeker komasına giriyorum nerdeyse çok şekerli onun yerine daha sağlıklı yoğurt sebze püresi verseniz daha mantıklı bende çünkü hiçbir faydası olmayan bir şey yedirmişsiniz bebeğinize
alpaslanmom_ derun demir damlası kakayı siyah yapar yeşil içirdiğiniz mamanın son kullanma tarihine bakın bide üşütmediğine emin olun
derun alpaslanmom_ anladım teşekkür ederim Bir sonraki kakaya kadar gözlemliyim mamadan başka da bir şey vermeyeceğim aynı şekilde ise bir doktora götüriyim