AtesPerisi Kızıma bugün ne tattırsam bi fikrim yok havuç yoğurt yedi bugün ne yiyebilir meyve tarzı falan tsrif verin nolur
tsf AtesPerisi havuc kabak Bal kabagi tatli normal potatoes brokoli avokado bunlari tattirdiktan sonra Tek Tek kafaniza gore katistirip corba pure yapabilirsiniz yaninada yogurt. Meyveleri de tek Tek tattirip yogurtla ya da irmikle bebek biskuvisiyle verebilirsiniz
hhaziran AtesPerisi meyveler tatlı olduğu için en son tattırılıyor, sebze reddi olmaması için. Tatlı patates, patates, balkabağı deneyebilirsiniz
ninodurbenimadim AtesPerisi Doktorunuza danışmadan mı başladınız? Bebeğiniz gerekli fiziksel koşulları sağlıyor mu? Başını tutabiliyor mu? Mama sandalyesinde destekli oturabiliyor mu?
hhaziran AtesPerisi 5. Ay kontrolünde doktoru tadımlara başlayabileceğimizi, hazır olduğunu söyledi. Destekli oturabiliyor, kafasını dik tutabiliyor. Bende bugün yoğurt ile başlayacağım 3 gün kuralı ile
AtesPerisi [silindi] oturuyor dönüyor emeklemeye başladı ufaktan Allah’a şükür kızımın maşallahı var cnm doktor söyledi zaten başla diye
AtesPerisi ninodurbenimadim doktor söyledi zaten bebeğim 4. Aydan beri dönüyor hatta koltuk altlarına giriyor yerinde durmuyor kalkmak için uğraşıyor yattığı yerden başını nerdeyse tamamen kaldırıyor destekli otura biliyor Allah’a şükür kızımın herşeyi tam yerinde
ninodurbenimadim AtesPerisi Doktorunuz söylediyse burada ek gıdaya başlamak için erken mi diye sormanız garip o halde.
[silindi] AtesPerisi o zaman yoğurt tattırmadıysan 3 gün kuralıyla yoğurt tattır derim canım. Ben yoğurtla başladım 10 aylık şu an yoğurda bayılıyor
AtesPerisi Kızlar benim kızıım 4. Aydan beri yapıyor bütün bunları doktorda maşallah dedi ek gıdaya başlayabilirsin dedi yani ben bilinçsiz hiç birşey yapmıyorum ilk oğlumda da böyleydi
AtesPerisi Ben sadece sizden ek gıda tarifleri istedim hani sizlerde yapıyorsunuz ya banada fikir olur diye benim bebeğimin gelişimi süper ondan bi kuşkum yok
AtesPerisi [silindi] dün verdim ev yoğurdu yaptım kendim ondan verdim ama biraz tiksindi gibi cnm öğürdü
[silindi] AtesPerisi 3 gün arka arkaya verdin mi canım? Alerji riskine karşı o şekilde tattırın diyorlar ya zaten 1 çay kaşığı