DenizAlpinAnnesi Alnindan soguk terleme neden olur dünden beri oglumda ara ara fark ediyorum alnindan soguk terliyor , internette kalp yetmezligi fln yaziyor korktum 😦
efsaneisrafilova90 DenizAlpinAnnesi Balım internete guvenme.Intermet insanin ödünü koparır .Sağ selamet insanı hasta çıkarır. Bebeyine D vitamini veriyormusun?
Deletedmom245 DenizAlpinAnnesi benim bebeğimde emerken mama içerken soğuk terliyor bir de ortam çok sıcak olduğunda doktorum ortamın derecesine bak 20 ve 21 den fazlaysa ortamın ısısını düşür o yüzden terler dedi şuan öyle yapıyoruz terlemesi olmuyor
Sec61 DenizAlpinAnnesi benimde kızım emerken özellikle su içinde kalıyor 5 aylık. Bizde kalpte üfürük var dediler.. yani kalbinde hava varmış. Ama bebeklerin çoğunda olur dediler büyükçe geçermiş. Bende de varmış bebekken ama şimdi bişey kalmadı 🤔
efsaneisrafilova90 Kubra4 Ay bugun arkadaşim aramiş beni efuş bebeyim haraket etmiyo öldümu galiba diye.32 haftalik hamile.doktora gtitsene dedim.bana diyoki internette yaziyo ki bebe anne karninda haraket etmezse ölmüş demek.benimkide öldümu deyip aģladi.Saçmalama dedim.doktora bi gorul.doktora gitmiş doktor demişki pozisyonu farkliymiş hemde uyuyormuş o yuzdenmiş.Insanlar internettr ne yaziyorsa hemen uyuyolar
efsaneisrafilova90 DenizAlpinAnnesi Bazi bebeklerde d vitamin eksikloyinden terlemeler fazla oluyormuş o yuzden dedim canim.benimkide terliyo baya baya hemde