Ilkheycan23 parlamelis hepsini yaptırdım ama bir arkadaşım var devlet aşıları dahil hiçbirini yaotirmamis ve asılarak güvenmediğini uzun uzun anlattı kafam karıştı acaba ben mi yanlış yaptım dedim???doktorumuza güvendiğim için yaptırdım ama insan bu devirde neyin doğru neyin yanlış olduğunu seçemiyor malesef öyle bi zmana denk geldik
Tenceretava parlamelis bence devlet özel hepsi yaptırılmalı ben bütçeden dolayı özel aşıları yaptiramadim imkanım olsa yaptirirdim
ygmrln parlamelis hepsini yaptırdım şimdi ki düşünceme göre rota yaptırmazdım ama menenjiti yine olsa yaptırırım.
alpaslanmom_ Ilkheycan23 ne anlattı otizm yapıyor falan mı dedi hangi bilimsel makale ile açıkladı yada hangi çalışmanın doi numarasını verdide kafanız karıştı?
eminenrklnc Devlet aşılarını düzenli yaptırıyoruz. Ücretlilerden de sadece rota aşısı yaptırdık, ilerleyen dönemde de menenjiti düşünüyoruz
ygmrln durumom_ alerjik bir bebekti benim ki tam olayı düzelttik derken rota tekrar bağırsak tepkisine sebep oldu kanlı kakaları başladı o yüzden canım