Minikbiiranne Kızlar uyku problemi yaşıyorum geceleri hiç uyuyamıyorum uykum asla gelmiyor sabah da çok kötü oluyorum uyanamıyorum uyansam da dinlenmiş kalkamıyorum her yerim ağrıyor uyanınca ne yapsam uykum gelir kesin uyku yapacak şeyler söyler misiniz
betul97_ Minikbiiranne Herkes nasıldır bilmem de ben duş alınca öyle mayışıyorum ki inanılmaz uykum geliyor o yüzden gerekmedikçe sabah duş almam. Birde kızım çok erken uyanıyorum erkenden uyuyorum mesela şu an çok uykum var zor dayanıyorum 😅😅
Kitsu Ben kahve içiyorum 🥲 burada durayım güzel bir öneri gelir belki. 4 gibi uyuyup 7 buçuk 8 gibi uyanıyorum
Minikbiiranne Kitsu nasıl uyanıyorsun uykunu alarak kalkmıyorsun dimi o saatte ben zor açıyorum gözümü bende 4 5 i buluyor yatmam 🥲
Kitsu Minikbiiranne karartma perdesi var onu bir anda açınca çok güzel oluyor. Kalkıp hemen kahve yapıyorum elma yiyorum uykum açılıyor 😅
Minikbiiranne betul97_ yat Ozaman benim yerime de uyu lütfen 😂😂 ben duş alınca aşırı açılıyorum uykum varsa da açılır direk bende ters etki yapıyor keşke şimdi benimde uykum gelse bende sabah kalkıyorum erken ama geri uyuyorum 😂
betul97_ Minikbiiranne Valla yatmışım haberim yok😅😅 Sabah kalkınca geri uyuma bak nasıl uyuyorsun gece 😅😅
Minikbiiranne LadyGaddar evet aslında uyumssam gece uykum gelicek ama uyuyorum tek çözümü uyumamak sanırım