Pamukhanim_ Kızım bu sesli kitaplara bayılıyor çok seviyor hem de baya oyalanıyor. Hem sizede öneride bulunmak istedim hemde sizdede varsa farklı böyle dikkatini çekebilecek kitap, sesli kitap sormak istedim oyuncaktan çok bunlarla daha fazla oyalanıyor çünkü
gizememre Pamukhanim_ şu an sevdiklerimiz bunlar , cırt cırtlı olanları kaldırdım şimdilik çok çeşit olunca oynamıyor değişim yapınca daha çok hoşuna gidiyor 🥰
anonimli Ay ben bu kitapların hepsini çok beğeniyorum da Kızıma iki tane sesli kitap almıştım hani alışırsa daha alırım diye Benim kızım okumamı istemiyor elimden çekiyor baksın diye bırakıyorum bu kez de yiyor 2 tane o güzelim kitabı parça parça etti dişleriyle nasıl alıştırıcam bilmiyorum Çok istiyorum kitaba alışsın ama görselli küçük kitaplar almıştım onları bile mahvetti 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Sadece benimki böyle değil demi🙄
Pamukhanim_ anonimli Benimkide sevmezdi hâlâ da bazen yer bu sesli kitapların kenarlarını kemirdi resmen ama ben ay bak diye diye alıştı kendi getiriyor şimdi aç aç diye
anonimli Pamukhanim_ Bi kaç tane daha yiyemeyeceği şekilde olandan almak istiyorum Sizin yaptığınız gibi göstere göstere anlar heralde Hayır o yenmez diyorum bana git git diyor şşş sssuu diyor 😂🤦🏻♀️ Susmam lazımmış😂