KahveliVera Kızlar selamlar nasılsınız 💕 Bi konuda yardımınıza ihtiyacım var 🤭 Dyson dikey süpürge almayı düşünüyorum fiyatları malumunuz yurt dışı cihazı gördüm letgoda gen5 olması lazım alınır mı sıfır kutuymuş hiç kullanmadım kablolu var bende ne önerirsiniz
zeynep865 KahveliVera letgodan ve sahibindenden o şekilde dolandırılan milyonlarca insan var kanmayın
GezginPaNDa KahveliVera parçası pahalı Tamiri zor bir ürün Herhangi bir sorun yaşarsanız ve ürünün garantisi olmazsa elinizde patlar Garantili alın Dyson alan Çoğu kişi para karşılığında garanti süresini uzattırıyor ki Herhangi bir sorun olursa uzun vadede rahat edeyim diye
KahveliVera eres26 nasıl anlayabilirim dolandırıcı olup olmadığını normal hesap gözüküyor ama bilemedim
eres26 KahveliVera bence hiç o ise girmeyin dysonlarin çakması çok fazla var Alabiliyorsanız orjinal alın kartlara 9 taksit vardı bi bakın
NariNariKiminYari KahveliVera bende de gen 5 var garantisi olmasaydı elimizde patlardı mutlaka bir sorunu çıkıyor
KahveliVera @eres26 @GezginPaNDa @NariNariKiminYari Kızlar teşekkür ederim almıyorum ya vazgeçtim eşimle konuştuk o da aynılarını söyledi görüyorum dolandırılanlar çakmaları çok var dedi vazgeçtik almaktan mağazadan alıcaktım ama bu aralar sıkışığız biraz hafiflesin alırız dedi beklemedeyim şuanlık adamda yazıp duruyor alıcak mısınız diye iyice işkillendim zaten 🤭