Merhabalar bizde emzik bırakma günün 3 günündeyiz kızım 20 aylık phlips acente soothie emziği kullanıyordu malesef serisi olmadığı için buna devam etti başka emzik almadı sadece uyurken veriyordum gün içinde verirsem ağzından düşürmüyordu ama be vermek istemdim sadece uyku zamanları neyse emziği hafif yarılmış kendiside farkındaydı bir süre bu şekilde emmeye çalıştı ama kızıyordu sonrasında tamamen biz kopardık kızıma gösterdim havlar yemiş ee olmuş atalım diye tabi o an güldü uyku saati gelince aradı ağladı eline verdim baktı ememşyor elinde uyudu gündüz uykusu tamamen yorulduğu için kendisi dalıp uyudu 2 ci akşam ağladı bağırdı eline verdim tekrar çok zorladı bir şekilde yorgun düşüp uyudu bugün 3 gün gündüz zor uyudu emzik olmayınca eline farklı obje verdim ona bakarak uyudu ve az önce uykusu geldi çok direnmedi biraz mızırdandı ve daldı bu arada kızım desteksiz uyuyor sallama vs herhangi birşey yok kendisi uyur belki destekle sallama vs alışkanlığı olsaydı daha hızlı uyurdu tek desteği emziği olunca biraz zor geçti sanırım bir iki gün daha zorlayabilir ve bırakılır hu arada geceleri kalkıp aranıyor mızırdanıyor ama tekrar dalıyor