seher178 Kızlar dişim çok kötü agriyo ne yapacağım devlet hastanesi hamileyken dişe bakarmi acaba dolgulu dişim agriyo konusurken hava alınca başına velen varmi
Miracam seher178 Kadın doğum doktoruna gidin haftasına göre çekip tedavi yapılabiliyor ben yaptırdım da kaç aylıktı hatırlamıyorum. Şükür doğumda yaptım sıkıntı olmadı bebişte geçmiş olsun
Deletedmom_968 seher178 devlet yapmıyor ya bende özele kanal tedavisi yaptırmıştım baya yüzüm falan şişmişti onu bile yapmamıştı devlet
arzuapo seher178 o çok kötü ya ama cekiolarr bence üstünde dur ben mahfolmustum doğumdan sonra çektirdim hemen
Kitsu Devleti bilmiyorum ama ben hamileyken hem dış çektirdim hem kaplama yaptırdım hem de kanal tedavisi yaptırdım
Miracam seher178 Gebeliğinizin haftalığına göre çektirip çektiremeyceğinizi o belirliyor çünkü yani ben öyle yapmıştım doktora danışmadan dişçiye gitmedim,bana onay kağıdı verdi o şekilde işlem yaptırdım.
anne27_ Özel bı dişciye GT bı baksınlar bende çok çektim dişlerim den çok zor ağrısı bilirim bişey olmaz Allah’ın izniyle devlet bişey yapmaz ama
umaycinar94 12 hftalıktı ogluma hamıleydm bundan 9 yıl once gberyodum agrıdan apse ypmstı dısım dıs dr antbyotk vermstı ama kadın dgm dr onayı grekıyodu sonra recete edeblrm dmsdı kadn dgm uzmanı onay verınce 3 gun ıcmstm sade gcmstı dgm snrasda cktrmstm