irmknmz insta mom gibi olmak nerdeyse imkansiz….her ogun yaban mersini avakado tatli patates her ogun 3-4 cesit yemek zaten hic birseye zaman kalmiyor…. Hala avakado yaban mersini tatli patates yedirmedim bebegime 😄 ne bileyim bunlar bana ozenti geliyor salatalik yedi üzüm nirmal patates havuc yedi bahcemizden kabak yedi.. arada farkli tarifler yapar denetirsinde… hergun hergun ne bileyim bizde robot degilizki evde bakici olsaydi bile ben ugrasamazdim sabah aksam surekli yemek yapmam lazım 😬😅😅 gunluk oglen ona bir corba yapmaya calisiyorum dedigim gibi tarhana seviyor genelde … aynen baklagiller gaz yapabilir belki ilk zamanlar vermedim ben bkrde kabizliga karsi yaptigim purelere bir cay kasigi kadar zeytinyagi ekledim ilk ek gidaya basladiginizda bebek kabız oluyor… zaten ek gıda hala ek gıda 10,5 aylık iyide yese sute denk mama yada anne sutu olmazsa doymuyor yani tuketiminde azalma olmadi sadece sut disinda seylerde yemeye basladi ilk zamanlara gore tabiki yiyor ama hala temelde süt var 😊 yani ben 8 ay gibi artik anam babam olduk gibi hatırlıyorum… bal kesinlikle yasak cok riskli bir bakteri var dikkat edin 1 yasa kadsr vermeyin.. patlican daha hiç vermedim onun faydasi uok diye biliyorum, inek sütü, işlenmis abur cubur gidalar vermeyin ne kadar gec tanisirsa okadar iyi ama onlarda öcü degil dogum gununuz pasta kesmis yiyorsunuz bebeginizde orda siz pasta yerken izliyor bir cay kasiginin ucuyla tatsa birsey olmaz diye dusunuyorum 😬😅