kayzenn 4 ay 10 gunduk 15. Gününden beridir uykuyu düzene sokmaya çalıştım olmadı ya gündüz hiç yatmadi geceye kadar, ya uyudu gece yatmadı ne yapacağımı şaşırdım artık gerçekten 12.30 1 e kadar uyumuyor kafayı yememe az kaldı
brfnbt kayzenn bizde de aynı durum 3 ay 13 günlük asla uyumak istemiyor normalde 9 gibi uyurdu gündüz de uyumayı severdi şuan direniyo bağırıyo ağlıyo etrafı izlemek istiyor
portakal_132 kayzenn 4 ay 16 günden selam atak ve diş çıkarma ayı hepimize hayırlı olsun 😂😂😂bende senin gibiyim gece 2 kere uyanıyo sonra sabah 6 uyanıp 9;30 kadar uyumuyo sonra bi uyuyo ikindiye kadar 😂😂😂😂
hazelvemeyra kayzenn tam şuan uyku gerilemesi zamanı. Takip ettiğim bi doktor var bitkisel uyku damlası öneriyor eğer uyumayan bebeğim olsaydı denerdim onu. O doktorda şey tedavileri falan bitkisel yollarla onarma şeyi var hemen ilaca başvurmuyor güveniyorum o yüzden
prp2727 portakal_132 eski postlara bakarsanız anlarsınız deliriyordum içim rahatlasın diye buraya yaşıyordum şuan 5 aylık 9 da uyuyor gündüz 3 uyku çok kısa ama yarım saat her biri sabah da 8 uyanıyor gece 1 de mama veriyorum 4 de uyanıyor