prensveprensess_ Kızlar cumartesi üst katı su bastı evimizin mutfak dolapları duvarlar su içinde mahvoldu neyse üst kat ile tartışma yaşamdı eşim ile . Üst kattaki hanımefendi eşime küfürler etti eşi b*çak çekti vs mahkemelik olduk hermeyse bugün dışarı çıktım eve bi geldim bizim daire kapısı hariç binanın heryeri oje gibi bi sıvı ile boyanmış , ya boyanmış da değil bilerek fırlatılmış gibi her yerde var tavanlarda kapılarda ama bir tek bizim kapıda yok karşı dairemdeki bayan büyü mü bu dedi korktum bune
prensveprensess_ benseninanonim ya videodan ekran görüntüsü aldığım için siyah gözüküyor ama pembe kapıdaki gibi
Yorgunanne_- Pembe gibi değil sanki birileri binaya taşınmış eşyaları taşırken duvarlara surtmus gibi
benseninanonim prensveprensess_ aklima hicbir sey gelmedi yani ne desem bilmiyorum bi cocuk yapmistir desem cocuk tavana nasil firlatsin butun kapilarda olup sizde olmamasi da garip komsular falan ne diyor konustunuz mu hic
Deletedmom_216 prensveprensess_ bi daire ye cocuk geldiyse belki o yapmistir kotu dusunmeyin . Kucuk cocuk da tavani nasil boyasin ki
prensveprensess_ Deletedmom_216 çocuğun yaptığını sanmıyorum üst kat tavanı o kadar yukarıdaki oraya bile fırlatmış kim yaptıysa imkansız çocuk yapamaz