laylaozdemrr Merhaba anneler benim kızım 20 aylık kelimeleri az gibi geliyor tv hayatımızda sadece yemek yerken var mecburi onun dışında kitap okuyoruz çabuk sıkılıyor sizde durumlar nasıl ? Cümle kurmuyor sadece kelime var
laylaozdemrr cokbilmismom evet şuan kelime konusunda sıkıntı yok canı isteyince herşey söylüyor ama ikili kelime yok acele ediyorum herhalde
cokbilmismom laylaozdemrr ikili kelime için 2 yas dedi bizim doktor benimkininde 30 40 kelimesi var ikili cümle yok 20 aylık
misall Benimki 20 aya girecek anne bile zor sayılı baba mama meme dio başka bişi yok normal mi ya 30 40 kelime ne 🥺
laylaozdemrr misall her bebeğin gelişimi farklı oluyor aslında 2-3 aya kadar benim kızımınds öyleydi biraz üstüne düştüm kitaplarla canım çıktı kart kitap ne bılduyssm öyle arttırdım biraz
cokbilmismom laylaozdemrr evet ama öyle sürekli ikili kelime konuşmuyor ben söylersem cani isterse tekrar ediyor 😂
melek3675 laylaozdemrr 21 aylık bizde de ikili kelime yok bak git dede baba kendi kendine mırıldanmalar var