ela255 Kızlar 7 aylık bebeğim var beslenme şekliniz nasıl mama,meme,ve ek gıda nasıl ilerliyosunuz kaç saatte bir mama falan veriyorsunuz ben sanırım beceremiyorum ek gıdaya alışamadım henüz bebeğim yiyor ama mama içmiyor memeyi zaten bıraktı 6 aylıkken
cglr91 ela255 benim bebeğim tam 7 aylık sadece anne sütü alıyor 9 kilo. Ama ek gıdayla aramız çok kötü yemiyor istemiyor ağzını açmıyo bi tatlı kaşığı yedirebilirsem yediriyorum . Hep tok mu oluyor anlamadım . Doktor 3-4 saat emzirme diyor ama ayarlayamıyorum
Unicorn67 ela255 merhaba hala onun ana besini anne sütü anne sütü almıyorsa mama tadım aşamasında olmanız lazım doyurucu beslememeniz lazım henüz erken yani gunde 1 tatlı kaşığı kadar ek gıda yese ona yeterli ilerleyen zamanlarda alisicaktir
kaanasilinannesi Benim bebeğim yemiyo bende kestiremiyorum ne zaman mama ne zaman ek gıda vermeliyim mamada cok az iciyo ne yapicagimi bilmiyorum kilosu çok az 6600 gr sizinki kaç kilo acaba
miraytas16 Bugün tam 7. Aya girdik sabah 7-7.30 arası uyanıyor emiyor 10 gibi uyuyor uyanınca bidaha emziriyorum 12 gibi püre yapıyorum irmikli yulaf unlu farklı tarifler 3 gibi 180ml mama içiyor 7 gibi emiyor sonra 9 gibi emip gece uykusu gece uyanmıyor uyanırsa mememde geri uyuyor kilosu 7.700gr
ela255 cglr91 demekki sütünüz yarıyor maşallah hem doyuruyo hemde kilosuda iyi bence , benim bebeğim 6800 kilo memeyi bıraktı mamada çok sevip içmiyor bende gündüz ek gıdayla karnını doyuruyorum mecburen sadece gece mama içiyor uykuluyken
ela255 Unicorn67 valla ben ek gıdaya karnını doyuruyorum çünkü hem memeyi bıraktı yemiyor hemde mamayıda düzgün sevmiyo içmiyo o yüzden mecburen yemek yedirip doyuruyorum aç kalmasından iyidr bence 😏
cglr91 ela255 ya bazı bebek daha zayıf gidiyo bazısı kilosu sağlıklılarsa herşey hallolur Allah evlatlarımıza sağlık versin
Ogretmen 7.5 aylik ilk uykusundan uyandiktan sonra mutlaka 1 yumurta sarisindan olusan kahvalti yapiyor oglen ya irmikli bir mama ya da yogurt yer aksam corba ,pure tarzi yapiyorum ama aksam nerdeyse yemiyor bazen gece mamasi veriyorum onda da cok minik miktar yer