minikaslancik Demir ilacı olarak kidsfer önerir misiniz sağlık ocağındaki için huysuzluk kabız vs yaptığı söyleniliyor da doktora gitmemize de bir ay var ne yapsam bilemedim sağlık ocağı vegaferon verdi
esm15 minikaslancik asla sağlık ocağındakini kullanmayın ben vagaferon bebeğime verdiğim gibi alerji oldu şuan ocean mikrofer kullanıyorum
giraykutay minikaslancik sağlık ocağının verdiğinde paraben içerir yazısını gördünüz mü 🥹 keşke içeriği temiz ilaçları ücretsiz verseler
yigitalpanne minikaslancik ocean al canım doktorumuz önerdiği gayet de memnunuz hiç bir şikayet yaşamadık kullananlar da o yönde
giraykutay minikaslancik burda yine yorumlarda görmüştüm ocean kullanan bir anne 9 aylık bebeğinin taramasında demir oranının düşük olduğunu yazmıştı bestiron öneriyorlar genelde ama kafam karıştı benim bebeğim de 4 aylık başlayacağım ama ne alacağıma karar veremedim
onurmooms giraykutay bestiron kullandik ve malesef degerimiz alt sınırda. Çok üzgünüm. Yeni ilac ariyorum ben de
giraykutay onurmooms aaa bu marka da da duyduğuma göre kafam iyice karıştı ne alabiliriz anlamadım doktor da kidsfer önerdi