angelmommy_ biyerde okumustum kırmızı çatlaklara iyi gelir mi bu krem başka önerileriniz varmı gevşrmeliçin iç bacaklarımda ve karnımda 5 ay oldu ama hala beyazlaşmadı
192416 angelmommy_ bir fikrim yok maalesef; bu kremi doktor bebeğime vermişti yanaklarındaki kızarıklıklar için.
deryaakg angelmommy_ bende göğüs ucumda emdirmeye bağlı kesikler çatlaklar için bugün aldım doktor hametan vermişti eczacı abla fito daha hızlı toparlar iyileştirir dedi inşallah öyle olur ya hiç iyi değilim
angelmommy_ deryaakg tam 3 ay çektim göğüs ucu yarasını tek iyi gelen şey kendi sütümü sıkıp açıkta bekletmek oldu bebek emdikten sonrada öncede sütünüzü sıkıp ıslatın
angelmommy_ deryaakg çok geçmiş olsun sütyen kullanmayın bol tişörtler giyin ki hava alıp çabuk iyleşsin
umaycinar94 Fıto krem hucre yenıleyıcı ozellıgı olam bı krem bı ara yanmıstı elım doktr vermstı bı hftada ız klmdan gecmıstı belkı taze yaralar ıcın dha etkılııdır dıye dusunuyorm
sdnce angelmommy_ Bana göğüs ucu icin vermisti doktor dogumdan sonra 3 kutu var elimde ben de çatlaklar icin denemek istiyorum ama hep unutuyorum düzenli sürmeyi
angelmommy_ sdnce keşke benimde tek oralarda olsa iç bacak karın bel diz arkası 1 aydır da kollrımda oluşuyor bol bol nemlendiriyorum Ama yinede oluyor doğumdam sonra oldu hepsi kilomda sabit halbuki aynaya bakmak istemiyorum
sdnce angelmommy_ benim de oralards var ama onlar ince olduğu için takmıyorum alt bacagimda bile var ben de ilk basta cok taktım doğumdan sonra ama her seyin bi çözümü var fito kremle çatlak yağını deneyeceğim tekrsr hic olmazsa catlak tedavisi yaptırırız üzülmeyin
angelmommy_ sdnce kaç ay oldu sizin doğum yaptıgınız 1 yıla kadar beyazlar diyolar hala kıpkırmızı bende 7 ay olacak