ulanhayat Kızlar 3 yaşında güzeller güzeli kızım var.. desteksiz tek başıma büyütüyorum. Babasi işten gelince oynuyor bakıyor. Onu harici hep benimle. Şimdi sorun 3 yaşına girdiğinden beri sürekli beraber oyun istiyor yanından kalktigimda aglama krizi yaşıyor. Ama benim ev işleri yemek çamaşır bulasik ev toplama vb islerim oluyor haliyle. Ama kızıma aşırı üzülüyorum vicdan yapiyorim ağlıyorum omu uyuttuktan sonra saatlerce. Acaba yetemiyormuyum diye.. haftada 1 gun oyum atölyesine götürüyorum. Kres icin çok kucuk vermek istemiyorum bu benim şahsi fikrim 4 yaşına kadar vermek istemiyorum onun harici parka vesaire götürüyorum ama yetmiyor mu anlamadim ben tikandim kaldim sizler nasil yapiyorsunuz
Gamze_cnky1 ulanhayat Benimki de 2 yaşında. 25. Aylık. Aynı valla. Parka götürürüm, hep dışarı çıkarırım, akşam babası oynar. Ama gündüz işim varken beni istiyo. Çocuklar oyuna gerçekten doymuyor. Dünyaları oyun üstüne.
Pnrg ulanhayat 3 ay sonra biraz daha rahatlarsiniz, kendi kendilerine daha rahat oyun kurmaya basliyorlar ama bu surecte soyle bir sey deneyin. Mesela oyuna bsslamadan once konusun seninle oynamak cok keyifli, bir sure sana eslik edecegim ama telefonun alarmi caldiginda mutfaga gidip yemek yapacagim vs seklinde bir rutin olusturun. Ilk basta aglar ama bu rutini devam ettirirseniz anlayacaktır. Eger oyuna devam etmek istemezsen mutfaga yanima gelebilirsin vs gibi konusabilirsiniz. Mutfakta yaninizda otursun birlikte yemek yapin vs ama telefonunuzun alarmi calinca mesela kalkacaginiza net emin olsun
uykuseveruykusuzanne ulanhayat benim kızım da 2 yaşında . Sizdeki durumun aynısı bizde de var. Bazen oyun bozulmasın oynuyoruz diye kıyamayıp dakikalarca tuvalete gitmiyorum. Ama oyunlar sizin gibi bizde de hiç bitmiyor. Sabah 7 de kalkıyoruz direkt oyun oynamaya başlıyoruz. Akşama kadar sürüyor. Akşam da babasıyla 1 1 buçuk saat oynarlar sonra da uyur. Oyun grubuna 1 gün gidiyoruz. Parka, markete hava çok soğuk olmazsa her gün götürmeye çalışıyorum. Arkadaşlarım geliyor , onların çocuklarıyla oynuyor. Gene de yetmiyor yani. Maalesef tek başına olunca elden bu kadar geliyor
ulanhayat Gamze_cnky1 Ya aslında cok güzel bir sey ama inan oyun lafindan kusucam artik buyun gun butun gun tek başıma elime kahvemi alip icmeye vaktim yok inanki psikolojik olarak artik kendimi hic iyi hissetmiyorum
Gamze_cnky1 ulanhayat Ben bazen iş yaparken getir kitap bakalım diyorum , o bakıyor ben de anlatıyorum bi yandan yemek yapıyorum 10 dk en azından, sonra oturup oynuyorum, geri kalkıp başka bir şey bulup yine iş yaparken oynuyorum , anlıyorum seni :/