anneoldum1212 Hanımlar bebeğim 1 aylık oldu 2.haftasından beri uyku sorunumuz var asla uyumuyor. Kucağımda uyuyor memede uyuyor yatırınca ağlıyor. Dinlenemiyorum sütüm yetersiz geliyor sırf bu yüzden. Akıl verin🥹
bblivrag anneoldum1212 elele.com otomatik sallanan ana kucağı alın mükemmel bir şey bir de emzik verin devam edin mis gibi
elizinannesigeldi Cnm 50 günlük olduk , bizim durumda aynı malesef . Sanırım sürekli güvende olmak için bizi istiyorlar memede olmak istiyorlar . Çok afedersin lavaboya bile gidemiyorum , aynı durumda olan çok annemiz var . Umuyorum ki geçecek bu zamanlar inşallah
bblivrag elizinannesigeldi lütfen emzik başlayın ve otomatik ana kucağı alın elele.com sitesinden direkt alın her renk var çok iyi
anneoldum1212 elizinannesigeldi ay bende öyle eşimin eve gelmesini bekleyemiyorum akşama kadar tuvalete falan gidemiyorum. Dinlenemediğim için de sütüm yetersiz geliyor 🥹
vitability07 bblivrag bizimki yenidoğanken otomatik anakucağında hiç durmak istemiyordu. Zaten oraya yatırınca böyle boynu falan bir garip rahatsız duruyordu. Emzik konusunda da ben de alıştırayım sakinleşir dedim bunda da küçük olduğundan ağzında tutamayıp düşürünce hem uykusundan uyanıyordu hem de daha çok ağlıyordu. Zor zamanlar gerçekten
elizinannesigeldi bblivrag emzik kullanıyorum ama uykuya dalamıyor malesef 🥹 o anakucagı da var . Sadece 20 dk duruyor keyfi isterse . Sanırım sevmesi için biraz daha zaman geçmesi lazım
dilanozturk Benim de 2 aylık bebeğim var, aynı durum kucaktan inince hemen uyanıyor. Ya sallıyorum ya da kucağımda uyutuyorum ama çok gazlı bir bebek uyusa bile gazı yüzünden hemen uyanıyor ne yaptıysam olmadı uyku düzeni falan hak getire
anneoldum1212 dilanozturk çok zor bir şey insanın yemek yemeye fırsatı olmuyor tüm gün kucakta evin içinde geziliyor dimi🥺