Hiilyuss Mhrs üzerinden böyle hizmetler açılmıs kızlar cocuklarınızla gelisisim için, beslenme için veya kendiniz psikolojşk danısmanlık için gitmek istersiniz belki🌸
hira0502 Hiilyuss evet benim yaşadığım ilçeye de yeni geldi. Psikoloğa gitmeyi çok istiyordum ama doktorların ikiside erkek olduğu için vazgeçtim
Hiilyuss Nacafa hastanede var olan bölümleri hayat merkzine taşıyıp randevu alışını kolaylaştırmışlar sanırım
Nacafa hira0502 ben daha önce devlet hastanesinde çocuk gelişimine gittiğimi hatırladım o aklımda kalmış
hira0502 Hiilyuss yani cok rahat anlatamam kendimi rahat hissedemem diye düşünüyorum sonuçta bütün özel hayatımı konuşacağım kişi birde geçen gün burda bi kadın erkek psikolog tarafından tacize uğramış onuda duyunca tamamen gözüm korktu. Bi tane özel psikolog buldum kadın bakalım eşimle konuşup ona gideceğim
leyligul hira0502 Doktorun size yaklaşımını görmeden buna karar vermeyin bence belki bir kadından daha iyi karşılık verecek size ben sağlık konularında böyle cinsiyet ayrımlarının yapılmasını doğru bulmuyorum.Tabi sizin tercihiniz ama ben fikrimi belirtmek istedim lütfen yanlış anlamayın.Bir adam birini taviz etti diyede hepsi edecek diye bir durum da yok merak etmeyin.
Hiilyuss dilarakrt gelebilir bence herkes belli aralıklarla psikklog görüsmesi yapmalı çok iyi geliyor