Tky58 Merhaba annelerrr🌸 Kanguruyu ne kadarlıkken kullandınız? Ve hangi marka önerirsiniz kullanımı daha güzel bebişi rahat ettirir😌
Eminef Tky58 mamadusbaby aldık canım biaylıltı aldığımızda yenidoğan aparatıyla birlikte çokta rahat ☺️
Htc Tky58 bir haftalıktan beri kullanıyorum ilkay baby kanguru çok rahat çok memnunum içinde mışıl mışıl uyuyor ☺️ 5 aylık
aysglerdenn ben solomombaby yenidoğan apartıyla kullanıyırum bebegım 42 gunluk falandı kullanmaya basladık ergonomık olmasına dokkat etmelisin
PelKad Ergonomik olması önemli. Solomom baby vb markalar instagramda var satış sayfaları da mevcut. Başka bir esprisi yok zaten şekillisi var şuküllüsü var o kadar 😅😇
Tky58 [bilinmeyen] oyyy benimki de 5 kilo oldu daha yeni o zaman aparat detayı aramama gerek yok sanırım 🙄
Tky58 [bilinmeyen] sizinkine baktım da baya fazla geldi fiyatı☺️ Ergonomik ve taşıma yerleri dolgulu bişiler bakmalıyım o zaman🧐 teşekkür ederim ☺️
ZeynepAdam [bilinmeyen] bende bugün ergobaby 360 aldım ben değil ama eşim denedi. Bebeğim 7 kilo ve 62-63 cm cicarlarında olmasına rağmen altına battaniye koyunca daha rahat etti battaniyesiz bacakları çok açıldı ve rahat edemedi huzursuzlandı. böyle olması normal mi?
Alpgdd Tky58 solomom ve ilkay kangurular hemen hemen aynı. Benim oğlum 4 aylık olmak üzere ama 5.5 kilo olduğu için bekliyorum. Alırken dikkat etmedim kilo muhabbetine 3 ay yazınca aparatsız aldım. Minderle de yapamadım