busraaegemen Herkese merhaba. Bebeğim 3. Ayını yeni bitirdi uykuları cok kısa hemen uyanıyor sizin bebekleriniz kacıncı ayında düzene girdi
filtrekahvemm busraaegemen valla canım benim bebeğim 6. Aydan sonra düzeldi onun öncesinde hep kısa kısa uyuyordu bütün günüm çocuk uyutmakla geçiyordu ama 6. Aydan sonra düzelme oldu çok şükür
basakparlar busraaegemen 5 aylığız yarım saat bir saat kadar uyuyor gündüzleri kısa uyuduğu için erken uykusu geliyor bide ama gece uykusu sabit sabaha kadar hiç uyanmaz 9’da uyuturum
arven2024 busraaegemen 22 aylıktan bildiriyorum hiç düzelmedi uykuyu hiç sevmiyo süttende kestim yinede gece 2 saate bi kalkıyo
UrbanMom busraaegemen 28 aylık oglum. İlk aylarında yarım saat bile uyumazdı ama simdi duzeldi. Gece araliksiz uyur ama gunduz 1 saati geçmez.
busraaegemen basakparlar anne sütü mü alıyor mama mı . Benimki mama alıyor ama geceleri sürekli uyanıyor genelde mama alam cocuk uyur derler geceleri
loveboymomy busraaegemen yedinci aydan bildiriyorum düzelmedi. 30 dk uykular :) alıştık bu bebiş de böyle diyoruz :)