Kubra-34 Kizlar en güzel ve özel hediye olduğunu düşünüyorum . Kurum icin fikir alabilirmiyim hic yapmadim daha önce
merkursavascisi_06 Kubra-34 ben darüşşafakaya yapacaktım ama basılı kağıt göndermeleri için sanırım geç kaldım. Elektronik bağış yapıp yapmama konusunda kararsızım. Öğretmene mesaj olarak gidecek sanırım elektronik deyince
Dmt-01 Kubra-34 ablamın kızının okulda veliler topladıkları parayı löseve bağışlamışlar.bide çiçek alıp öğretmene vereceklermiş.Löseve yapabilirsiniz bağış
monica50 hediye617_ ben bunlara inanmıyorum güvenmiyorum ya ne belli paramı hayırda kullandıkları kim kontrol ediyor
Dondurmalikahve merkursavascisi_06 Bende öyle yaptım geç gelir dedi ama benim için önemli değil gününde vermem biraz geç veririm diye düşündüm zaten öğretmen okulda yine.
Kubra-34 merkursavascisi_06 orasi benimde aklimda mail olarak atiyorlar ya bende cerceve yapip veririm diye dusundum onlarin gonderimi icin gec kaldik maalesef
Elif1150Ecem Kubra-34 tema vakfı na yapabilirsiniz 💚 malûm ormanlarımız yandı ağaçlandırma için Fidan bağışi yapabilirsiniz öğretmeniniz adına…💚🦋
Kubra-34 Losev online gonderim yapmiyor biliyorum darussafaka veya sma dusundum bende bakalim cikti alip cerceve yapmayi dusunuyorum