derinidil Bebeğim 8 aylık bir aydır falan kafasını gün içinde ara ara sağa sola sallıyor ama böyle hayır yapar gibi değil, omuzlarına yatırarak yapıyor. Bebeği bu şekilde kafasını sallayan var mı neden yapıyor olabilir?
HELELEKADIN derinidil o aylar da oğlum da sürekli yapardı bende çok korkmuştum ama normalmiş merak etme
nurozokur derinidil benimkide 8 aylık öne arkaya sallıyor sanki ritim tutuyor sıpa rap yapar gibi ama müzik varkende yapıyor yokkende
nurozokur derinidil birde ayağında sallayarak mı uyutuyorsun geçen fark ettim öyle uyuttuğum için uykusu geldiğinde kafasını öyle sallayıp uyumaya çalışıyor
canoskio Kızım 10aylık oda bıle yapıyor hatta kollarıda sallıyor tv muzık vs yada sevındıgınde cnm nrnml krkma
derinidil Özellikle canoskio teşekkür ederim, ya özellikle müzik çalarken falan yapsa ben de sorgulamıycam da öyle bir ışığa lambaya bakarken falan yapıyor sanki özellikle bazen bize bakarak da yapıyor öyle işte :)
derinidil nurozokur öğlenleri hamakta sallayarak uyutuyorum ama uykusu geldiğinde yapmıyor nedenini çözemedim eğleniyor mu anlamadım :)