elifderya seni cok iyi anliyorum canim iki cocugum var allahim in amanetleri bir bucuk yasinda oglum asi oldu 18 aylik aksam atesi vardi dolven ha da colpl verdim hatirlamiyorum ve bu zamana kadar ne bilim olmadi sabah kalktim gosleri yumari kaydi kendini kitledi sustu ah ne yaoacagimi sasirdim Helen has tane kostum has tane yakin idi. Ama gorsen nasil kosuyorum nasil Helen hastaneye varmak istiyorum bir Arabs gordum beni acile got ur dedim abi Kim bilmem sag olsun hizica Giturdu. Orda kan aldilar sinra sesi geldi ellim ayagim titredi popped and djazem oste ondan yaomislar sonra Adana sevk ettiler orda kaldim sabah tan aksama kadar bir ara yine ates vardi serum verdiler sonra iyi oldu gondermek istediler bn gitmedim sabaha kadar beklim dedim ne olur ne olmaz dedim. Ve crp yuksek cikti kandaki enfeksiyon bu. Ve 17 idi.
Daha ekim ayinda 29 ekim unutmam yani. Yine oldu every I’m baktim atesi var verdim surub bir saat Indi gibi yine de acile gidelim dedim girtik dolven vermistim sonra orda parol verdik serum olarak ama yok yani Indi gibi yank dustu gibi burden yukseldi ganinda idim titredi gozler kaydi Hani Hemen abi kucagimdan Aldi kan Aldi podoodan O dizem yaoti dollar aradi sonra dance pretnol verdi sonta Adana sevk ediyor biz ilcede kaliykruz cunku odrar yollari enfeksiyon olmus cocuk 28 idi yani seni cok iyi anliyorum ates olunca ekim ayagim titriyor grip ilaclari soguk alhinkigi ole ilgili ilaclari yasak bizlere Sana da oyle Hani bu 5 has diyor ama Ben kendi dusuncem 7 yasa kadar Hani. Allahim HIV bir anneyi evladi ile sinamasin saglikla hayirla kolaylikla buyutelim insallah