RabiyaG Tuvalet eğitimi bizim için zor oldu 40 aylık oğlum cişi gelince tuvalete gidiyor söylüyor ama kaka tutuyor bez takmıştık bezi 2-3gundur çıkardık yapmıyor yok diyor gelince ağlıyor gitmiyor ne yapmam lazm??😭
aybarssyigit Bir yerde okumuştum çocuklar kakalarini tuvalete yapınca vücudundan bir parça eksildigini dusunebiliyormus ben oğlumu bugün pembe kaka yapalım ya da sevdiği inşaat arabaları vardı bugün acaba hangi renk kepçe çıkacak diye alistirmistim
RabiyaG aybarssyigit bir iki kere aslında yapmıştı güzellik bak bu kadar bitti bay bay demiştik ilk zamanlar kaç gün tutmuştu kabız olmusmuydu peki
aybarssyigit RabiyaG 5 gün tutmuştu sürekli meyve suyu komposto icirdim rahat yapmasi için kabız olunca daha da korkuyorlar çünkü bir de tuvalet değişikliği deneyin klozet aparati almıştım oyun oynadı sürekli onda bende alaturkaya alıştırdım hem sağlık açısından hemde kakasını hemen bitirip kalkması için şuan 3yasinda kendisi gidip yapar kendince yıkar çıkar
RabiyaG aybarssyigit bide herşeyi seçiyor yemiyor o konuda zor yarın bol su zeytinyagi karadut özü şu ile vereyim komposto yemez