leylalavinlorin Merhaba arkadaşlar kaynımım düğünü var ve ben bi abiye beğendim çokta yakıştı rangi krem üzerinde gold işlemeler var giysem ayıp olur mu
Marianne leylalavinlorin krem rengi olmaz bence. Bazen gelinlikler de krem, fildişi tonlarında oluyor. Gelinliğin rengini bilmiyorsanız bence hiç böyle bir şeye girişmeyin.
Hilal_4444 leylalavinlorin krem olmaz sanırım şimdiki gelinlikler de bazen krem ve abartısız modeller oluyor boşuna laf söz olmasın, benimde kaynım evlenecek ben gül kurusu bir abiye aldım 😊
leylalavinlorin JanJan_ yok çekmeye izin vermiyorlar burda abiye gelinlik gibi değil ama krem yaa kafamı karıştırdı. Çok beğendim ve sanki üzerime dikilmiş gibi durdu sonra dedim ya yanlış anlaşılma olursa diye karar veremedim
JanJan_ leylalavinlorin Krem olmaz bence yaa. Kınasında falan giyinin çok beğendiyseniz. Bir de boş yere “aa eltisinin giydiğini gördün mü” olmasın 🤣🤣🙈🙈
leylalavinlorin Hilal_4444 bende sevmem ama o modeli çok beğendim sadece krem vardı aklımda ki renk aslında yeşil veya lacivertti bakacam ama daha
Hilal_4444 leylalavinlorin yeşil, lacivert, bordo, mürdüm tonları daha uygun olabilir, birde acaba o beğendiğiniz modelin farklı rengini dikemezler mi
leylalavinlorin Hilal_4444 sordum seri halde üretiliyor dedi yeşil rengi vardı bedeni olması aslında doğum kilomu veremedim beden küçüktü göbeğim çok kötü durdr
Hilal_4444 leylalavinlorin eminim çok güzelsinizdir hepimizin doğum kilosu duruyor 🥰inşallah içinize sinen bir model bulursunuz