balkizimcicekkiz Yaşım 32 oldu artık başlayayım diyorum yakin zamanda yaptıran varmi senede kac kere yaptırmak gerekiyor fiyatlar felan nasıl
BuzluKahve balkizimcicekkiz ben 5 senedir yılda 1 kez yaptırıyorum. Botox için önemli olan çizgiler oluşmadan başlamak
balkizimcicekkiz BuzluKahve aynen bende başlamadan yaptirayim diyorum yılda 1 yetiyormu o kadar gidiyor mu süresi
Retzja 28 yaşımda başlamıştım, şuan 34 yaşındayım, yılda 2 kez falan yaptırıyorum. Herkeste ne zaman yapılması gerektiği değişiklik gösterir. Çizgilerin oluşmaya başladıysa başlaman mantıklı. Fiyatlar 10-20K arası değişiyor.
1Dost Retzja merhaba siz Ataşehirde yaşıyormuşsunuz bende tuzladayım nerde yaptırıyorsunuz markası ve fiyatı nedir
Retzja 1Dost Miaplast estetikte yaptırıyorum, doktor Arda Katırcıoğlu. Allergan ya da Dysport en kaliteli markalar. Fiyat konusunda ne söylesem yalan olur çünkü dozuna ve doktorun size söyleyeceği ihtiyaç durumunuza göre değişir.
balkizimcicekkiz Retzja siz en son kaça yaptırdınız mesela bir de faydasını görüyormusunuz memnuusunuz
Retzja balkizimcicekkiz Faydasını görüyorum. Dediğim gibi, sizin yüzünüzün ihtiyacına bağlı, kullanılan doza bağlı fiyat. Ben en son 12-14K arası verdim sanırım 7 ay önce.
BuzluKahve balkizimcicekkiz henüz çizgiler oluşmadan başladığım için sanırım yetiyor bana yılda 1 kez. İzmir’deyim ben ortalama 7 bin civarı olmuş daha önce yaptırdığım yer. (Mutlaka doktor tercih ediyorum bu arada)