babymom10 Kızlar bebeğim ıcın oto koltuk almak istiyorum 360 derece donebılen yatış pozisyonu iyi yani baya yatabilecek pozisyonu olan uzun süre kullanabıleceğim bir model istiyorum bebeğim 6 önerilerınıze açığım🥰
butterflyy_ babymom10 Besafe 360 derece dönen modeli var yüksek diğer modellere göre camdan rahat dışarıyı izler
thingma babymom10 Cybex sirona zi aldım, 360 derece dönüyo 3 kademeli yatış pozisyonu var biz memnunuz adac ödülü de var
dhnannesi umaytoom bende prego aldım fakat uyuduktan sonrası kafası çok yan yatıyor bu neyden kaynaklı
yourmommm butterflyy_ nerde var bu model görsel atabilir misiz ya da model ismi? Şu an satılanlar x3 oda dönmüyor ben de dönen istiyorum.
dc2812 Cybex aldım ben memnunum çzellikle adac testi çok başarılı, besafe in maalesef Türkiyede satan modelleri adac testinden en kötü aldığı modellermiş, çok daha iyi modelleri varken Türkiyede yokmuş, bunu öğrenince Cybex aldım çok memnunum
betulhanim Kanz Safe n Rest çok güzel gerek malzeme kalitesi gerek özellikleri bakımından. Fiyatının çok ötesinde
safast betulhanim merhaba güncel olarak sormam gerekirse şuan memnun musunuz terletme durumu konfor durumu nasıl bebek için
erikarpuz thingma maxi cosiyle arasında kalıp adac için ben de bu modeli tercih ettim ama tam yatış kısmında 360 dönüşü yapamadığımız için yenidogan dönminde kullanamıyoruz şu an siz yapabildiniz mi bende mi sorun acaba
thingma erikarpuz Evet yatış pozisyonunda dönmüyor tam dik olması gerekiyo 360 için ben yenidoğanda aton b2 kullanmıştım 7 aylıkken sirona zi ye geçtik
gnsmm babymom10 mavi cosi emerald 360pro aldım çok memnunuz her özelliğine hayranım kumaş yapısı terletmez bu da çok önemli bence bi de nedense oto koltuğu denince aklıma maxicosi geliyor hep