Pamukhanim_ sa_me_yi 9-9 buçuk aylıktı önüne bişeyler koyardım öyle öyle emekledi ama çok da uğraşmadım açıkçası
ShutUp sa_me_yi 8 ay 8 günlükken tam anlamıyla emekledi öncesinde yarım yarımdı, iki emekler geri uzanırdı. Karşısına geçer gel gel yapardım, oyuncaklarla destekledim o şekilde ilerledik.
sa_me_yi Pamukhanim_ 6 aylık olduk ağırına atıyor çok endişe ettim geç mi emekleyecek diye birde ilk bebek olunca insan daha bir detaycı oluyor
Pamukhanim_ sa_me_yi benimde ilk bebeğim emekleme bir gelişim basamağı değil o yüzden ben pek üzerine düşmedim. Ben emeklemeden yürümüşüm mesela
sa_me_yi canasaf popoyu arada kaldırıyor ama sonra geri yatıyor gideceği yere döne döne gidiyor tam öne atilcak diyorum bu sefer geri geri sürünerek gidiyor 😃dua edelim biran evvel emeklesinler sanki herşey hallolacak gibi geliyor 😅
sa_me_yi ShutUp bende oyuncakla destekliyim ama bu sefer gelemiyor ya çır çır ağlıyor alamıyorum diye bu sefer ben kıyamıyorum
umaytoom sa_me_yi ayini hatırlamıyorum ama destek yerine yere koydum hep kendi kendine hareket ettikçe öğrendi
sa_me_yi umaytoom bende yere biraz kalın örtü seriyorum hem o konforlu oluyor altına birşey yazmadığım zmn başını çok vuruyor yere korkuyorum travma geçirecek diye bende örtü seriyorum ev kreşe döndü 🤣
rachelgreen_ sa_me_yi 7 ay 26 günlüktü emekledi biz sürekli destekle emeklettirmeye çalıştık bebeğimin de çabası vardı instagramda videoları var emeklemeyi destekleyici
sa_me_yi rachelgreen_ biliyorum izledim ama faydası olup olmadığından şüpheliydim siz böyle diyince denemekte fayda olduğunu düşünüyorum şuan
momofbabyboy 6 aylık emekleme pozidyonunda 1-2 adım geliyor ama emeklememesi tercihim olurdu emeklemeyen bebek erken yürüyor çünkü
sa_me_yi momofbabyboy aaa bunu bilmiyordum benim kuzenimde aramızda yaş farklı var baya ama 🤣kuzenimde 4 yaşında şuan ama yaşını geçmişti yürümesi ve emeklemedi de hiç hep oturudu
queen352 sa_me_yi 5,5 aylık süründü geri gitti 6 aylık tam emekledi. 3-4 aylıkken çok tummy time yapmıştık