Sulee_ Prensesannesi38 kokulu mum aldık biz büyük bardakta isminin baş harfindende kupa aldim kutuya kırpıntı kagitlarla süsleyip koyduk dün gece veli grubunda konuştular sınıfça alalim diye ama ben bireysel aldım bi kac kisi daha bireysel almış geri kalanlar boynerden hediye çeki alacakmış ne istiyorsa beğendiğini alsin diye
efelinamoms Prensesannesi38 ben karacadan 2 li çay fincanı aldım kendisi bekar çeyizine koyar diye koymazsada değişim kartını aldım gider değiştirir ama aklım hep ingilizce öğretmeninede alsamıydım diye düşünüyorum alacağım sanırım hakkı emeği çok üstünde oğlumun helali hoş olsun çokda pahalı birşey alamam zaten
tralicem Prensesannesi38 Termos,Taşınabilen şarj aleti,Kol saati,Bir kutu içine Şal,Kitap,Kupa,mum,kalem kahve koyup verebilirsin.
bossmomm Prensesannesi38 Trendyol’da hediye paketleri oluyor uygun fiyata fincan mum not defteri falan anahtarlık diye bence bunlar güzel
catperson Prensesannesi38 ben kitap aldım, kızım da ayraç yapıyor yanına kendisi, bir tane de çiçek ekleriz muhtemelen tamamdır. Sınıf olarak da çiçek alacaklarmış ayrıca büyük bir pasta yaptırıyorlar çocuklarla beraber yenilmesi için ona da katıldım.
asrinhatasi Prensesannesi38 ben hobi olarak sürülen yetiştiriyorum. Beton saksı aldım içine aranjman yapacağız. Hem de bebeye evde etkinlik olur 😂
ikikereanne_ Prensesannesi38 bizim öğretmenimiz bekar . Saklama kabı almayi dusunuyorum su pinterest tarzi olanlardan. Madame cocoda oluyordu haftasonu bakacagim. Hem simdi kullanir hem evlendikten sonra diye dusundum
bebemiz Trendyolda minyatür kitaplık var içinde kitaplarla gönderiliyor bence çok tatlı 😍 hem de farklı
minikmisimben Termos kullanıyor öğretmenimiz büyük vardı elinde gördüm şu karacada bardak boyunda termoslae çıkmış mağazaya gidip bakacağım beğenirsem ondan alayım dedim kahve falan içer