akifffff Dk 2.5 şuan 5.3 4 ayı bitti emen bi bebek aslında mama başlamış olsak biraz daha iyi olabilir mi her gören minyon olduğunu söylüyor ne kadar takmıyor gibi görünsem de son günlerde takıyorum çok şükür sağlığı keyfi yerinde
deniz515_ akifffff bu konuya daha çok doktor karar veriyor gelişimi gerideyse veya sinirdayda kilo alımı mama başlayın diyor emiyosa ve doğum kilosu ve ayina göre boy kilosu iyiyse minyonlugu sorun etmeyin benim bebeğime de çok şey söylüyorlar çok küçük çok zayıf vs ayrica hem emen hemde mama yiyen bı bebek olmasına rağmen takmiyorum tabiki her bebek farklıdır
mamabear_ akifffff doktorunuz daha iyi bilir ama 6 ay içinde doğum kilosunun 2 katına çıkmalı. Sizin bebeğiniz 4. Ayda 2 katına çıkmış bile. Zaten düşük kilolu doğmuş bebek minyon olması çok normal daha 4. Ayda. Takmayın etrafı
mgkurt akifffff ki doğum kilosu 2.5 olan bir bebekten nasıl bi beklentileri var insanların.. bırakın insanları dinlemeyi sadece emzirin mama sizin süt kalitenizi ve hacmini azaltacaktır
tugba0634 akifffff doyup doymadığını emzirme sonrası mama vererek bakabilirsiniz bence doymuşssa içmiyorlar zaten