Hanımlar 17 kasımda iki gündür çok iyi giden sancılar nst takiplerine rağmen açılmam olmadığı ve bebeğim aşağı hiç inmediği için ani sezeryan oldum. Bebeğimi hiç emziremedim ağlamıyor, inliyordu, memede uyuyordu, böylece bakıma aldılar, burnundan da sümük gelmişti şeffaf, ağzından da hafif köpükler. Bu gerekçelerle şimdi küvezde, sadece doğunca koklayabildim kısaca. Yavrum uzakta ben taburcu oldum. Az az sütüm gelsin diye uğraşıyorum, gıdım gıdım süt vermeye çalışıyorum. Oksijen veriyolar, ne zaman düzelir bilemiyolar, oksijensiz hala tam nefes alamadığından yatacak biraz daha, antibiyotik de başladılar enfeksiyon olmasın diye. Benim de sezeryan ağrılarım biraz artmaya başladı, bi yandan ben ona vu halimle zor bakardım orada emin ellerde diye avunurken bi yandan burnum sızlıyor yokluğunda. Vücudum da iyice ödem tutmaya başladı. Hiç kilo vermemiş görünüyorum tartıda. Karnım da şiş. Gaz atabiliyorum ama midem şişiyor diye hissediyorum. Benzer süreç yaşayan var mı? Tavsiye ve tesellilere açığım.