esm15 Kızlar 9 günüm geçti kan ve idrar verdim normal çubuk testinde yaptım hamile değilim sizce ne olabilir kadın doğuma gitmeli miyim ciddi bsy olabilir mi bu arada emziriyorum 6 aylık kuzum var
ikiaslanannesi esm15 emzirmeden olabilir ve 6 ay kısa bir sure zaten adetin duzene girmesi 1 seneyi buluyor. Bu arada bende bebegım 6 aylıkken hamile kalmıstım 🤣
kabakcekirdegi ikiaslanannesi Bu arada bende bebegım 6 aylıkken hamile kalmıstım 🤣 Korkutma milleti gece gece 😂😂
esm15 kabakcekirdegi bekarken aşırı düzensizdi doğumdan sonra düzene girdi ama bu ay gecikti Allah’a çok şükür hamile değilim ama dediğiniz gibi pcos tan dolayı olabilir
ikiaslanannesi kabakcekirdegi Şimdi büyüdüler ya iyiki peşpeşe yapmısım diyorum. Biri 3 biri 2 yaşında. Çok seviyorlar birbirlerini 🧿🩵🩵
esm15 ikiaslanannesi öyle zaten direk tahlil yaptırdım içim anca o zaman rahat etti ama benim rahmimden 4 ay önce ameliyat oldum rahim içinden plesanta parçaları kalmıştı onlar temizlendi rahmim hep iltihaplanmisti ameliyatla anca temizlendi acaba yine bir sorun mu var o yüzden mi olmuyorum diyede günlerdir uyku uyuyamıyorum muanedende çok korkuyorum
ikiaslanannesi esm15 ayy cok gecmıs olsun bence dikkat et uzun bir sure cocuk dusunme rahmin iyice toparlansın olmadı bi adet söktürücü kullanırsın. Yada sogan suyu da olur oda iyi gelir enfeksiyon varsa rahatlatır seni
kabakcekirdegi esm15 Evet doğum kontrol hapı emzirme döneminde carezette kullanabilirsin yasmin değil
esm15 ikiaslanannesi yorumunuz için teşekkür ederim bu arada aşırı idrar yolu enfeksiyonum çıktı onun içinde soğan suyu kullanmamı öneriyorlar içicem galiba