havvaya Merhabalar, Kızlar doğum yaptığım doktoruma hediye almak istiyorum kaç aydır bir türlü güzel birşey bulup karar veremedim. Farklı fikirlere açığım. Yorumlarınızı bekliyorum 😊
idilingo havvaya ben doğumdan sonra çiçek sepetinden kahve fincanı fular ve mum şeklinde set göndermiştim ☺️
kabakcekirdegi havvaya Güzel bir çiçek yanında liva veya kahve dünyasından güzel çikolata yaptırabilirsiniz, ya da vakkodan indirim kısmından bir fular , belki sadece yeni yıl temalı bir şeyler ya da kaliteli çok tutulanlardan bir 2026 ajandası ce çiçek
ygk2608 Ben muayenehaneye koysun diye anne baba çocuk olan bir biblo almıştım. Nitekim kendisi de onu beğendi ve muayenehanesine koydu. Gittiğimizde görüp mutlu oluyoruz 🥰 ekstra olarak küpe seti almıştık gümüş.
ozge2661 havvaya aynen doktorlar çok takar fular yani uygun bişey vardı belki piercardin de filan indirim var ya bi de şimdi Kasım indirimleri . Ben çanta filan da bakmmıştım ama çok pahalı geldi çantalar onun dışında belki gümüş bileklik filann olabilir ama bi gümüş bileklikte şimdi ucuz değildir yani . Masasına koyması için ayna alınabilir belki böyle şık masa aynaları oluyor ya english home da filan vardır