cglr91 Arkadaşlar bebeğim 7 aylık zaten spora giderken ya da bir işim olduğunda 1 saat anneanne ve babaanneye bırakıyorum . Ama akşamları eşimle plan yapmak istiyoruz . Arkadaşlarımızla . En fazla kaç saat bırakabilirim 7 aylık bebeğimi . Deneyimlerinizi paylaşabilir misniz
helinky cglr91 eğer bebeğiniz erken uyuyosa ve gece sadece beslenme için uyanıyosa uzun saatler bırakabilirsiniz bence benimki 8de uyur ve akşam dışarı çıkıcaksak çok sorun etmiyorum uyku saatine yakın babaannesine bırakıyoruz onlar biraz oynayıp uyutuyo yada onlardaysam uyutuyorum öyle çıkıyoduk şimdi artık büyük 1 yaşında gece beslenmesi falan yok daha rahatım ama sizin kadarkende bunu böyle yapıyoduk gece beslenicekse veriyolardı
2_oglanannesi cglr91 emzirmiyorsanız büyüklerde bakabiliyorsa sorun olmaz. Ama emen benek ille anneyi arıyor özellikle gece
duyguluinsan cglr91 emen bebekte sorun, ben gidemiyorum. Akşam uykuları bozuldu benim sporum yalan oldu. Uyuyan bir bebeğiniz varsa, size ihtiyacı yoksa ne olacak bıraksanız, ruhunuz bedeniniz dinlenir. Mutlu anne mutlu bebek