zeynepsultannn Merhaba hanımlar Konya’da bebeklerinizi götürüp memnun kaldığınız oyun grupları var mı🙂↔️🧸🧡
annebalim_ zeynepsultannn varsa bende surda bekleyım 😃muzıpoyu düşünüyorum bende 22 aylık oğlum var bı deneyecem
119798 zeynepsultannn merhaba bize doktorumuz Saliha örülü önerdi ama biz hala gidemedik bir bakın isterseniz
Mrve19 zeynepsultannn Saliha örül psikolog ve oyun grupları yapıyor oradan çok memnun kalmıştım ve muzipokids şefikcandan da çok memnunum birde doğaokulları var oradanda memnun kalmıştım
zeynepsultannn annebalim_ @ornitorenkperi @119798 @Mrve19 kızlar araştırmalarım sonucu Muzipokidse karar verdim ama henüz gitmedik daha gittikten sonra yazarım size de memnun kalıp kalmadığımızı inşaAllah ☺️ Saliha Örülü de araştırdım ama Muzipo evimize de yakın memnun kalmazsam veya tekrar göndermek istersem oraya da bi bakarım inşaAllah teşekkür ederim hepinize🩷🧸
zeynepsultannn ornitorenkperi yarın birkaç yeri arayıp sorucam inşaAllah gönlüme yatan bi yer olursa söylerim inşaAllah☺️
kuzuannesi42 Mrve19 merhabalar doğa okullarının programını nasıl öğrendiğiniz acaba ben araştırdım bulamadım
ornitorenkperi zeynepsultannn teşekkür ederim fiyat bilgisi verebilir misin bilgin varsa haftanın kaç günü
annebalim_ ornitorenkperi zeynepsultannn yaa cıdden fıyat bılgısı ogrendınız mı canım Benım de temmuzda doğumum var büyüğü vermek istiyorum bı yerlere Yenı dönemde artık
zeynepsultannn ornitorenkperi @annebalim_ biz geçen dönem ki fiyattan kayıt olduk Ocak öncesinde kayıt yaptırdığımız için ama şu an fiyat artmış tam bilemiyorum bi arayıp sorsanız bilgi veriyorlar zaten Instagram sayfaları da var hafta da iki gün gidiyor benim oğlum 1 buçuk saat 3 atölye var☺️