babybabyt Kızlar kullanışlı mı bel ağrıtıyor dedikleri için almamıştım ama yürüyüşlerde kullanmak için iyi fikir gibi oğlum şuan 13 kg sizce almak mantıklı mı
deniz515_ babybabyt 3. Ayından sonra kullanamadim yani bı sure sonra bel ağrısı yapıyor yoksa kullanması çok keyifli rahat bı de ama dediğim gibi bı de benim oğlum çok kilo llu bı bebek olmadığı halde belim agriyodu benim
simseklivekalpli babybabyt 2 3 yaşından sonra ne yapacaksınız ki? Ben 2 yaşına kadar kullandım, bundan sonra ancak uzun yolda vs uyutmak için takarım ekstra almam
babybabyt deniz515_ yani ne kadar süre sonra bel yoruyor mesela yarım saatlik bir yürüyüş için idare eder mi mesela
suheyla92 babybabyt 2 3 yasinda bir cocuk kanguruda durmaz dursa bile belinize kopar ben 5 aylikta bile cok zorlanmıştım sonra da bıraktım zaten
Bluemoons 2 3 yaşta ne kangurusu beliniz koparr 😬sakın almayın çocuğunuz bebek arabasında olsun yürümezse 😅 bebek çok küçükken güzel
catperson babybabyt bir yaşından sonra kullanmayı bırakmıştım ben kanguruyu. Siz dayanabilseniz bile çocuk durmaz onda o yaşlarda🤫
Lolik babybabyt 2-3 yaşınsa çocuğa kanguru tabiki kullanılmaz. Bebek arabasında bile durmuyorlar kaldı ki kanguru yaşına uygun değil.
catperson babybabyt benim kızım şimdi 7 yaşında o zamanlar slinge gerek duymamıştım. Hareketlenince kucakta bile durmak istemiyordu, yaşadığım yerde de her yer yakın olunca ihtiyacım olmadı.
merkursavascisi_06 babybabyt instagramda sema nur öz diye bi doktor var o yurtdışı gezilerinde falan 2 yaşındaki oğlunu kangruda gezdiriyodu bi tık pahalı bi kangrusu vardı ama baya iş görüyo çocuğun peşinde koşmaktansa diye yzmıştı
pozitifanne06 babybabyt mantıklı değil bebek arabasında otursun artık 😀 benim kızım 2 yaşında çok kucak istiyor kanguru da var evde, geçen deneyim dedim durmadı içinde. zaten bebekken de durmamışti boşa almışım neyse 2. Geliyor o birkaç ay durur inşallah