Vet-mom Kızlar ikisini aynı anda yaptıran oldu mu? Hemşire çok ağır gelir dedi doktor da bir şey olmaz yapılabilir dedi ve o güne ayarladı sağlık ocağı doktoru ve hiç güvenmiyorum şahsen ona çünkü daha önce bebeğimin kan sonuçlarına bakıp karaciğer hastası olduğunu söylemişti meğerse bebeklerde değerler farklı çıkıyormuş birde bu doktor ben çocuğuma özel aşıları yaptırmadım tavsiye etmiyorum vs dedi ama riske atamam ailemizde menenjit geçmişi var ve ne kadar kötü sonuçlar doğurabileceğini biliyorum. Sorum şu aynı gün yaptıran var mı çok ağır geldi mi?
suheyla92 Vet-mom ben olsam ayni gun yaptırmam. 3 5 ve 13.aylarda yaptırdım menenjitleri dr bu sekilde planlamisti
aybarsmom34 Vet-mom Benim oğlum menenjit aşısında da yürüyemedi (Bexsero). 18. Ay aşısında da yürüyemedi. Ikiside ağır aşılar. Yerinizde olsam, menenjiti 1 ay önce veya 1 ay sonra vurdururum. Ayrıca, bizde bexeroda çok ateş yaptı, 18. Ay aşısıda ateş yaptı
dmtsmnmrlp İnstagramds bir doktor özel aşıları devlet aşılarının olmadığı zamanlara denk getirin diyordu ağır gelebileceği için. 18. Ay aşısı içinde biraz ağır diyolar zorlar belki