asel4316 Kızım bugün 18 ay aşısı vuruldu. Bacaktan 2 tame bitane ağızdan damla şeklinde. Öğlen 2 gibi oldu. Akşam 9 gibi yürümede aksaklık olmaya başladı ağrı yapıyordur diye düşündüm ama başına gelen var mı psikolojimizi bozdular artık 🥹
cokbilmismom asel4316 bizim ki ağızdan bir tane koldan bir tane yapıldı 18. Ay aşısı size niye bacaktan ikintane yaptılar. Kolu iki gün şişti kızardı sonra geçti
dmtsmnmrlp asel4316 internetten baktım hem kol hem bacaktan yapılabilir yazıyor ama çoğunlukla koldan deniyor. Hemşire veya ebenin numarası filan varsa sorun bi isterseniz
ahlasmomm_ asel4316 benim oğlumda ayaklarını basmıyırdu ağlıyordu kasığını tutup ağlamıştı götürdük sedyeye yatırıp dizlerinden karnına doğru hareketler yaptı doktor ödem yapmış ddi o gün aksayarak yürümüştü
310524 cokbilmismom kızım da pazartesi aşı oldu. 1 ağızdan 2 de kollardan yapıldı bacaktan yapılmadı?
dmtsmnmrlp cokbilmismom e nabızdan bakın isterseniz yapılan aşılar yeşil renkte oluyor ya sorarsınız en kötü ihtimalle
dmtsmnmrlp cokbilmismom Bilemedim belki dediğiniz gibi iki aşı birlikte mi acaba. Aşıyı yaptırdığınız sağlık ocağına bi sorun
minikmisimben 310524 bugün olduk bizde arkadaşın bebeğine koldan yapmışlar ikisi de olur ama bacaktan yapalım dedi öyle yaptı ama acıyor diye ağlıyor kuzum