Ya2021 Arkadaşlar oğlum 4 yaşında ama hiç kan aldırmadık vitamin değerlerine baktırmadık acaba bi eksiklik varmıdır baktırmalımıyım bide cesaret edemiyorum kan alınmasına izin vermez zor yani bu yaşlarda iğne işleri o yüzden de bi türlü götürmedim doktora çok şükür iyi ama bana bazen solgun geliyor benim gibi olan anneler sizler vitamin falan kullanıyorumusnuz veya balık yağı?
nazlimom_ Ya2021 haftada 2 gün Möllers omega yağı içiyor , çörekotu yağı içiriyorum çay kaşığı ile , birde yemeklerine Ravla markasının yüksek profinollü zeytinyağından döküyorum. Kan verdik b12 ve d vitamini eksik cıktı vitaminlerini veriyorum. D vitamini ztn şart 18 yaşına kdr içmeli dedi doktor
_YanakReisinAnnesii Ya2021 hiç bakılmadı ise detaylı bir kan tahlili yaptırın mutlaka evet çok zor veriliyor ama mecbur yani yapacak birşey yok. Bağışıklık için kidofine sambu kullanıyoruz,d vitamini kullanıyoruz birde balık yağına başlamayı düşünüyorum çünkü hâla yeterli balık yemiyor.
Redpepper Haftada 2-3 balık yağı Ravlanın zeytinyağı hergün bir kaşık, ravla mor meyveli karışım haftada 2, c vitaminli bi takviye var o da haftada 2. Öksürük varsa ravlanın ballı baharatlı karışımı. Haftada bir de sarımsak kürü uyguluyorum